RECREATIE

Ontspannen is voor iedereen belangrijk. Kinderen en jongeren doen dat graag buiten de poorten van hun eigen omgeving. Daarom is het van groot belang dat in de openbare ruimte - in de eigen wijk - voldoende mogelijkheden zijn om je lekker te kunnen uitleven op een trapveldje of in een speeltuin. Ontmoetingsplekken om te recreƫren zorgen niet alleen voor de broodnodige ontspanning, maar dragen ook bij aan het sociale karakter en de leefbaarheid van een wijk.

Producten en diensten

Rooden adviseert, ontwerpt, realiseert, beheert en inspecteert recreatieve terreinen voor met name overheden, scholen en stichtingen. Bij de aanleg van deze voorzieningen, handelen we met het oog op de uiteindelijke gebruikers: kinderen en jongeren die ontspanning zoeken. Veiligheid en kwaliteit staan daarom bij ons op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat onze speeltoestellen en de materialen die we gebruiken, voldoen aan de eisen van deze tijd. Alles dat wij leveren is daarom hufterproof en duurzaam, zodat het lange tijd meegaat. Het inrichten van de recreatieve terreinen, bieden we overigens ook regelmatig als totaalconcept aan. Dat houdt in dat we het terrein voorzien van recreatieve voorzieningen, inclusief groen, bestrating, verlichting, hekwerk en bijpassend straatmeubilair.

Hieronder geven we een overzicht van de verschillende ondergronden die wij u kunnen aanbieden.

Playgrounds

Een Playground is een terrein met speelvoorzieningen voor kinderen. Voor elke specifieke situatie bieden wij een breed scala aan veilige speeltoestellen en inrichtingsmaterialen aan. Rooden ontwikkelt, levert, installeert, inspecteert en beheert Playgrounds. Aangezien we ook actief zijn binnen het groensegment, zijn we in staat de Playgrounds aan te bieden, inclusief groen, bestrating, verlichting en bijpassend hekwerk.

Multifunctionele trapveldjes

Rooden is gespecialiseerd in het aanleggen van multifunctionele trapveldjes zoals de multi-courts en de bekende Cruyff Courts. Op het gebied van trapveldjes bieden wij veel keuze in materialen, afmetingen en kleuren.

Terreininrichting

Rooden richt complete terreinen voor u in; van advies en ontwerp tot realisatie, beheer en inspectie. Of het nu gaat om een schoolterrein of een speelveld. Wij denken met u mee en bedenken voor elk terrein een passende en kwalitatief hoogwaardige oplossing

Gegarandeerde kwaliteit

Binnen ieder segment waarin we actief zijn, vormen veiligheid, duurzaamheid en integriteit onze leidraad. Om dit te kunnen garanderen voldoen al onze producten en diensten aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien beschikken wij binnen dit segment over alle relevante certificeringen, die regelmatig getoetst worden door de bevoegde certificeringsinstanties. Tevens zijn wij lid van verschillende (branche)verenigingen.