ROODEN LANDSCAPE SOLUTIONS

Duurzaam in kwaliteit

De behoefte om de natuur op te zoeken, te sporten of gewoon lekker te ontspannen in de buitenomgeving, leeft bij ons allemaal. Het zorgt namelijk voor rust in het drukke leven dat de meesten van ons leiden. Maar door de toenemende verstedelijking in onze samenleving is er steeds minder plek voor ontspanning in onze omgeving en in de natuur. Terwijl dat de kwaliteit van leven juist sterk verbetert. Voor Rooden Landscape Solutions schuilt hierin precies de uitdaging: wij creƫren natuur en ontspanning. We doen dat in de openbare ruimte zodat iedereen ervan kan profiteren, rondom zakelijke bestemmingen, of in een thuisomgeving voor bijvoorbeeld het eigen gezin. Landschapsinrichting staat voor ons synoniem met duurzaamheid. Concreet betekent dit dat duurzaamheid de rode draad vormt bij alles wat we ondernemen. En dat loont, want Rooden is als familiebedrijf al drie generaties actief.

Landscape Solutions

In al die jaren is Rooden geworden tot wat het nu is: een dynamisch en eigentijds bedrijf dat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel stelt. Wij gebruiken onze jarenlange expertise om constant te blijven innoveren. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing; of het nu gaat om het realiseren van een openbaar stadspark, een sportveld of een multifunctioneel speelplein. Kennis van zaken en doelgericht opereren, combineren we met passie voor ons vak. Zo werken we samen met onze opdrachtgevers iedere keer opnieuw doeltreffend aan een effectief en creatief resultaat.

Multidisciplinair

Vanuit ons hoofdkantoor in Meerssen bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt. Opdrachtgevers zijn onder meer overheden, bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Om duidelijkheid te scheppen in het aanbod dat wij leveren, hebben wij onze activiteiten opgedeeld in drie segmenten: groen, sport en recreatie. Het zijn namelijk markten die sterk van elkaar verschillen. Daarom vereisen ze ook ieder een andere benadering met specifieke kennis en vaardigheden. Zo speelt Rooden enerzijds gericht in op afzonderlijke markten. Anderzijds zijn we in staat kennis van de drie segmenten met elkaar te verbinden, daar waar dat nodig is.